Kreu

DEPARTAMENTET


MIKROKIRURGJIA E SYRIT


Klinika “UZLLOVA” – lider për okulistikën në viset shqiptare!!!
Me një staf të specializuar në qendrat më të njohura Ruse, me paisje bashkohore, ju ofron një diagnostikim profesional.


LEXO ME SHUME

FËMIJËT


Klinika “UZLLOVA” e vetmja klinikë në viset Shqiptare dhe në rajon e cila kryen diagnostikimin dhe mjekimin e plotë të sëmundjeve refraktive,të fituara apo të lindura që çojnë në probleme për shikimin tek fëmijët…


LEXO ME SHUME

SËMUNDJET E SYRIT


Ne siguromjë trajtimin e sëmundjeve: Ambliopia| Kurimi keratokonusit | Sëmundjet e retinës | Katarakta | Miopia | Glaukomë| Blefariti | Profilaksia – Trajtimi me lazer | Astigmatizmi| Hipermetropia | Paragoni


LEXO ME SHUME

KIRURGJIA PLASTIKE


SHËRBIMET E KIRURGJISË PLASTIKE: PTOZA| Bleforoplastika| Bleforoplastika pa prerje | Bleforoplazma(tiku nervor)| Kapaku i kthyer | Kthimi nga jashtë kapakut të poshtëm. Operacione rikonstruktive në sy …


LEXO ME SHUME

Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code