PARTNERËT

BANKA AMERIKANE INTERNACIONALE E TRANSPLANTIT


Banka Amerikane Internacionale e Transplantit paraqet:

  • NANO-CutTM

Available endothelial grafts for DSAEK:

  • NANO-CutTM I saktë (Dendësia <100μ)
  • NANO-CutTM Klasike(Dendësia 100μ-200μ)

Të gjitha përgatitjet e transplanteve të DSAEK kryhen nga personeli me përvojë duke përdorur Microkeratome Moria.

Pse ISR Eye Bank?

  • Përgatitur në një dhomë të certifikuar ISO Class 5 Clean Room
  • Stafi i ISR-së dhe mjek të specializuar për të ndihmuar në përgatitjen e indeve dhe trajnimin e personelit
  • Operimi Mikroskopi i syrit përdoret shumë herë gjatë procedurës për centrate të sakta të grafit
  • Kirurgët/Eye Bank TENTM(Tissue Exhchange Network) bazën e të dhënave për të zgjedhur e ka online

NA KONTAKTONIAdresa

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C,
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme


Email

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


Telefon

0682074039
04 22 52 306


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code