OPTIKA

PROTEZAT


Klinika Syrit “Uzllova” per shumë vite bashkëpunoi me qendrën e syrit te endoprotezave në Moskë. Nga viti 2003, ne jemi përfaqësues ekskluziv i qendrës, ajo që na jep mundësinë që të ketë të gjitha llojet e protezave kozmetike, duke përfshirë proteza plastike dhe qelqi.

Këto implantet përdoren në kirurgji kozmetike ne sy, në rastet kur syri mungon plotësisht.

Protezë Xhami:

Proteza xhamit është krijuar nga lloje të ndryshme të xhamit (për membranën, për kornene, për ngjyrën). Kjo protezë është shume e lehte, lahen lehtë nga lotet, ka një sipërfaqe e lëmuar. Megjithatë, është shumë e rëndësishme që të mbani mend se është një xham. Kujdesi për protezat duhet të jenë shumë të kujdesshëm. Afati i përdorimit te protezave është 1 vit.

Stafi profesional me doktorë të specializuar në fusha të ndryshme të oftalmologisë, me përvojë pune në Rusi e në mbarë botën.

Me aparatura bashkëkohore në dy qendrat tona e me një eksperiencë pune mbi 20 vjet në Shqipëri Klinika “UZLLOVA” – lider në Shqipëri e mbarë viset Shqiptare.


-10% Ulje + testimi i lenteve pa pagesë

PRENOTO ONLINE

Emri Juaj (i domosdoshëm)

Emaili Juaj (i domosdoshëm)

Pacienti

Zgjidhni datën

Orari

TelefoniAdresa

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C,
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme


Email

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


Telefon

0682074039
04 22 52 306


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code