KLINIKA
UZLLOVAËSHTË ART TË KTHESH SHIKIMIN

NUK BËN TË MOS SHOHËSH BUZËQESHJEN E NËNËSNUK BËN TË MOS SHOHËSH RITMIN E KOHËSNUK BËN TË MOS SHOHËSH DASHURINË E PARËNUK BËN TË MOS SHOHËSH NGJYRAT E JETËSTË SHOHËSH BOTËN ME SYTË E TUTELEFONO:


+355682074039
+355 422 52 306OFERTA

Prej vitit 1997 jemi pranë jush me shërbimet më të mira, unikale dhe bashkëkohore …


LEXO MË SHUMË


Shqetësimet tuaja… Zgjidhje tek Ne!

Rënie e shikimit; Tensioni i lartë në sy; Diabeti i syrit; Korrigjimi i refraksionit; Transplant i kornesë ….


LEXO MË SHUMË


DEPARTAMENTET


Klinika oftalmologjike “UZLLOVA”, – siguron kontroll të plotë okulistik për të rritur dhe fëmijë.


MË TEPËR INFORMACION

OPTIKA


Te gjitha vecantite psikologjike tek femijet me miopi mesatare dhe te larte mund te jene …


MË TEPËR INFORMACION

SPECIALIZIME


Për të gjithë studentët e mjekësisë pas perfundimit te studimeve në klinikën …


MË TEPËR INFORMACION

NA KONTAKTONI!


PRENOTO ONLINE

-10 % Ulje

+ testimi i lenteve pa pagesë


PRENOTO TANI

LAJMET E FUNDIT


Shkurt 12, 2018

Kirurgjia Vitreoretinale është kombinimi i disa procedurave komplekse kirurgjikale në retinë dhe në lëngun qelqor.

Shkurt 14, 2018

Sigurimi shëndetësor vullnetar (VHI) sot është një pjesë e rëndësishme e paketës …

Shkurt 13, 2018

Rikthimi i shikimit mbas stadit të fundit është i pamundur deri …

Shkurt 13, 2018

Dakriocistitis është inflamacion i kanalit lacrimal (SAC) , zakonisht ka karakter kronik. Arsyeja kryesore e Dakriocistitit është …


TELEFON

+355 422 52 3060682074039

E-MAIL

klinika.uzllova@yahoo.cominfo@eye.al

Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code