Të Reja

TEKNOLOGJIA

TEKNOLOGJITË E FUNDIT


Trajtim i plotë dhe i pjesshëm i kornesë së syrit në rastet e keratokonusit, djegjes, traumave, degjenerimeve ose infeksioneve të formave të ndryshme të kornesë.


EVISERO ENUKLEIMInjë metodë komplete dhe unikale për të kthyer jetën e përditshme për dikë që ka dëmtime në një nga sytë.

NANO TEKCHOLOGY sëmundje degjenerative për retinën të cilat janë trajtimet më të fundit dhe terapi intensive.

EYE PLASTIC të gjitha kirurgjitë plastike korrigjuese për kapakët e syve, formën e syve dhe qerpikët etj.

CCL (KROSLINKING) Metodë e garantuar dhe bashkëkohore për sëmundjet e kombinuara. Keratokonusi me lente të forta kontakti ose unaza stremale – Ne realizojmë një rikthim të plotë për pacientin në jetën e tij normale duke siguruar ruajtjen e syrit dhe gjithashtu shikimit.Stafi profesional me doktorë të specializuar në fusha të ndryshme të oftalmologisë, me përvojë pune në Rusi e në mbarë botën.

Me aparatura bashkëkohore në dy qendrat tona e me një eksperiencë pune mbi 20 vjet në Shqipëri Klinika “UZLLOVA” – lider në Shqipëri e mbarë viset Shqiptare.


-10% Ulje + testimi i lenteve pa pagesë

PRENOTO ONLINE

Emri Juaj (i domosdoshëm)

Emaili Juaj (i domosdoshëm)

Pacienti

Zgjidhni datën

Orari

TelefoniAdresa

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme


Email

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


Telefon

0682074039
04 22 52 306


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code