MASTER

SPECIALIZIME


Për të gjithë studentët e mjekësisë pas perfundimit te studimeve; në klinikën Uzllova ne ofrojmë spetializime në degën e oftomologjise në Institutin kombëtar të mikrokirurgjise “FJODOROV” në Moskë. Pasi ju jeni të regjistruar na dërgoni një CV në klinika.uzllova@yahoo.com me temë “Departamenti i Specializations”.
Kërkesa nga qendrat e mjekësisë apo klinikave në rastin e pagesave në bankë është realizuar me formën e letrës se garancise sipas formularit bashkangjitur:


Orari i planifikuar i cikleve trajnuese tematike në 2017-2018
CikliStazhi i Punës
1Keratoplasty and keratoprosthetics with fitness classes on the system WETLAB19.01-30.01
2Contact and spectacle vision correction02.02-13.02
3Laser surgery and introduction to fluorescein angiography16.02-27.02
4Modern aspects of Neuropathy02.03-13.03
5Phacoemulsification cataract. WETLAB16.03-27.03
6Vitreoretinal Surgery. WETLAB19.01-30.01
7Modern aspects of pediatric ophthalmology with a course of “ROP”30.03-10.04
8Phacoemulsification cataract. WETLAB13.04-24.04
9Laser surgery and introduction to fluorescein angiography12.05-22.05
10Vitreoretinal Surgery. WETLAB25.05-05.06
11Contact and spectacle vision correction25.05-05.06
12Modern methods of diagnosis and treatment of glaucoma with fitness classes on the system WETLAB08.06-19.06
13Eye Microsurgery. IOL implantation with fitness classes on the system WETLAB22.06-03.07
14Eye Microsurgery. IOL implantation with fitness classes on the system WETLAB07.09-18.09
15Modern methods of diagnosis and treatment of glaucoma with fitness classes on the system WETLAV21.09-02.10
16Phacoemulsification cataract. WETLAB05.10-16.10
17Vitreoretinal Surgery. WETLAB19.10-30.10
18Phacoemulsification cataract. WETLAB09.11-20.11
19Vitreoretinal Surgery. WETLAB23.11-04.12
20Contact and spectacle vision correction23.11-04.12
21Laser surgery and introduction to fluorescein angiography07.12-18.12

NA KONTAKTONIAdresa

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C,
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme


Email

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


Telefon

0682074039
04 22 52 306


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code