Rreth Nesh

STAFI


Administrator i Përgjithshëm

Hysen RojbaDrejtor Ekzekutiv

Suzanna KaragjoziMD specialist në kirurgjinë e syrit

Artemov Andrey AnatoliyovychPjestar i Bordit / Profesor, doktor i shkencave mjeksore

Zolotarevskiy Andrei ValentinovichPërgjegjës/Drejtor i grupit të anestozologeve

Kliti PilikaOftalmalogjist

Gavrilyk, Sergey GrygorievychSpecialiste për fëmijët

Usenko Irina MichailovnaOftalmalogjist

Kokorev Igor FedorovychLazer Kirurge

Kaporina Marina Vladimirovna


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code