Rreth Nesh

Përse duhet të na zgjidhni ne ?

KLINIKA JONË

Ardhja në klinikën tonë, problemi juaj automatikisht bëhet i joni.


SPECIALISTËT MË TË MIRË RUSË

Duke ardhur në klinikën tonë, do të gjeni ndihmën e specialistëve më të mirë rusë në oftalmologji, emrat e të cilëve janë të njohur në të gjithë botën.


METODAT E REJA TË PATENTUARA TË TRAJTIMIT

Në klinikën tonë, ju merrni jo vetëm shërbimin më të mirë, por gjithashtu keni marrë një metodë të re të patentuar të trajtimit, duke e ditur vetëm specialistët rusë të oftalmologjisë.


KUJDESI NDAJ PACIENTËVE

Ne nuk harrojmë për pacientët tanë. Kjo është arsyeja pse ne i njoftuam ato për të gjitha teknologjitë e fundit të reja në zonën e shëndetit të syve. Në klinikën tonë ju nuk do të ndiheni të braktisur.

DIAGNOZA E SAKTE

Ne ofrojmë vetëm shërbime me cilësi të lartë, së bashku me oftalmologët tanë profesionistë, të cilët ju ndihmojnë për të bërë diagnoza të sakta.


BASHKËPUNIMI VETËM ME PARTNERËT MË TË MIRË

Për rezultatet më të mira, ne bashkëpunuam vetëm me partnerët më të mirë në Rusi, SHBA dhe Evropë.


TEKNOLOGJI BASHKËKOHORE

Qëllimi kryesor është tju ndihmojmë ju me arritjet më të larta të teknologjive bashkëkohore sepse tek ne qëllimi kryesor nuk është të bëjmë biznes por bisnesi ti shërbejë arritjes së një qëllimi, kurimit tuaj


PERSONEL ME KUALIFIKIM TË LARTË

Në klinikën tonë funksionon vetëm stafi i kualifikuar, i cili ka qasje individuale për çdo pacient.


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code