Rreth Nesh

KONFERENCË


8 dhjetor 2015

KONFERENCA E PESTË E OFTALMOLOGISË NË TIRANË


Dy mjekë specialistë nga “Klinika Uzllova” u ftuan në Konferencën e 5-të të Ophthalmologjisë në Tiranë më 8 dhjetor 2015.11 nëntor 2011

KONFERENCA RAJONALE E OPHTHALMOLOGJISË


Profesorët dhe mjekët e “Klinikës Uzllova” morën pjesë në Konferencë.

Temat e tyre:
1. Metoda të reja për trajtimin e sëmundjes keratoconus në të gjitha fazat, duke përfshirë transplantin për fazën e fundit, që nga 3 vjet në klinikën “Uzllova”.
2. Metoda unike e shkollës ruse për trajtimin e glaukomës (Tensionin oftalmik).
Garanci, efektivitet për të gjithë pacientët e klinikës “Uzllova” për 10 vjet!


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code