Rreth Nesh

KLINIKA JONË


Marrëdhënia që kemi me ju është e veçantë

Pacientët tanë me mjekët


Ne jemi këtu për t’ju shërbyer. Jeni të mirëpritur në çdo kohë për të vizituar klinikën tonë të rrethuar nga një atmosferë ngrohtësie!


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code