Të Reja

LAJMET E FUNDIT

image-334.png
21/Shk/2018

Ky program është i vlefshëm për një periudhë 1 vjeçare që nga data e egzaminimit fillestar, dhe ka për qëllim një menaxhim të kualifikuar për pacientët me glaukomë me programin “Si të jetojmë me Glaukomë pa u verbuar”, e cila mundëson një përfitim shëndetësor ashtu dhe financiar.

Ky program konsiston në:

  • Matja e tensionit çdo muaj në klinikë ose në vendin e banimit
  • Fushëpamja një herë në katër muaj, matja e tensionit plus konsultë e specializuar me mjekun e glaukomës (40% ulje)
  • Një herë në vit egzaminim i thellë, fushëpamje, OCT (skaner) plus konsultë e specializuar me kirurgun (20% ulje)

Për të qartësuar kushtet për të përfituar uljen, çmimet e shërbimeve dhe caktimin e një vizite me doktorin telefononi në numrat tanë të telefonit: 0682074039, 04 22 52 306, ose na kontaktoni në e-mail-in tonë: klinika.uzllova@eye.al!
Lexoni më tepër informacion mbi Glaukomën duke klikuar këtu


image-337-1.png
21/Shk/2018

Brenda muajit Dhjetor të gjithë mamatë e ardhshme do të përfitojnë 20% ulje për çdo egzaminim!

Për të qartësuar kushtet për të përfituar uljen, çmimet e shërbimeve dhe caktimin e një vizite me doktorin telefononi në numrat tanë të telefonit: 0682074039, 04 22 52 306, ose na kontaktoni në e-mail: recepsioni@eye.al!


image-336.png
21/Shk/2018

Ne garantojmë kurimin e syve tuaj me ICB Bank duke ju ofruar kredi me interes 0 %.
Të gjithë vizitorët në “Klinika Uzllova”, të cilët posedojnë kartën e partnerëve Bank ICB, të garantuar për të marrë kredi me interes 0 nga ICB bank.

Të përfitojnë nga një mundësi unike që do të shfaqen për pajisje më moderne diagnostike dhe të konsultohet me ekspertë të njohur të kryeqytetit, duke marrë përfitime të konsiderueshme kur paguajnë! Për të qartësuar detajet e programit, çmimet e shërbimeve dhe për të caktuar takim me specialistët, telefononi në numrat: 0682074039, 04 22 52 306!


image-338-1.png
21/Shk/2018

Klinika Uzllova ofron 30% ulje për të gjithë veteranët pasi të kenë prezantuar një certefikatë për vërtetësinë e saj. Pasi mbyllem marrëveshjen me komitetin e veteranëve tashmë ofrojmë kontroll pa pagesë për 2 veteranët e parë për çdo muaj që paraqiten bashkë me kuponin nga komiteti.

Për të qartësuar kushtet për të përfituar uljen, çmimet e shërbimeve dhe caktimin e një vizite me doktorin telefononi në numrat tanë të telefonit: 0682074039, 04 22 52 306.


image-335-1-1200x682.png
21/Shk/2018

Për çdo kontroll të thellë të plotë të syve dhe konsultë të specializuar me mjekët rusë, për pacientin e parë të familjes (100€), personi i dyte i familjes,miq apo te afërm përfitojnë 10% ulje për ekzaminim dhe konsultën, ndërsa personi i tretë përfiton kontrollin pa pagesë (50% ulje nga kontrolli i plotë).

Për tu sqaruar më në detaje për uljet, çmimet e shërbimeve dhe caktimin e vizitës me mjekun: paraprakisht telefononi në numrat tanë: +355682074039; +3554 22 52 306, ose e-mail e recepsionit: recepsion@eye.al!


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code