Programi i Kujdesit Oftamologjik Familjar

Shkurt 12, 2018 0
image-335-1-1200x682.png

Për çdo kontroll të thellë të plotë të syve dhe konsultë të specializuar me mjekët rusë, për pacientin e parë të familjes (100€), personi i dyte i familjes,miq apo te afërm përfitojnë 10% ulje për ekzaminim dhe konsultën, ndërsa personi i tretë përfiton kontrollin pa pagesë (50% ulje nga kontrolli i plotë).

Për tu sqaruar më në detaje për uljet, çmimet e shërbimeve dhe caktimin e vizitës me mjekun: paraprakisht telefononi në numrat tanë: +355682074039; +3554 22 52 306, ose e-mail e recepsionit: recepsion@eye.al!


Komenti juaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code