Programi i siguracionit mjekesor vullnetar (VMI)

Shkurt 14, 2018 0
image-333.png

Sigurimi shëndetësor vullnetar (VHI) sot është një pjesë e rëndësishme e paketës sociale dhe kulturës së korporatës.

Klinika Uzllova ka gjithçka që ju nevojitet për të siguruar mbështetje mjekësore për klientët e plotë të korporatave. Klinika kryen diagnostikime efektive dhe me cilësi të lartë, korrigjim vizioni, kryhet trajtimi kirurgjik i kataraktës, glaukomës dhe trajtim lazeri të retinës së syve, vitrektomisë, duke përdorur teknologjitë e reja.

Përfitimet e ndihmë në Klinikën e syve Uzllova:

  • Ofrimi i kujdesit të lartë mjekësor
  • Duke parë specialistët e njohur rusë, kanë një përvojë të çmuar në trajtimin e problemeve të ndryshme me vizionin
  • Aftësia për të prodhuar të gjithë spektrin e shërbimeve të syrit mjekësore në një spital
  • Fleksibiliteti i programeve të kujdesit shëndetësor, duke marrë parasysh interesat e secilit pacient
  • Një mjek si koordinator i klinikës, e cila lejon për të koordinuar të gjitha takimet me kompaninë e sigurimeve në kohën më të shkurtër të mundshme dhe pa pjesëmarrjen e pacientit
  • Mungesa e radhëve
  • Trajtimi i kujdesshëm dhe human i pacientëve

Përfitimet për anëtarët e organizatës:

  • Aftësia për të marrë ndihmë të kualifikuar profesionale në një kohë të përshtatshme
  • Kursime të konsiderueshme të buxhetit të familjes

Komenti juaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code