Program Privilegjues Bankar

Shkurt 12, 2018 0
image-336.png

Ne garantojmë kurimin e syve tuaj me ICB Bank duke ju ofruar kredi me interes 0 %.
Të gjithë vizitorët në “Klinika Uzllova”, të cilët posedojnë kartën e partnerëve Bank ICB, të garantuar për të marrë kredi me interes 0 nga ICB bank.

Të përfitojnë nga një mundësi unike që do të shfaqen për pajisje më moderne diagnostike dhe të konsultohet me ekspertë të njohur të kryeqytetit, duke marrë përfitime të konsiderueshme kur paguajnë! Për të qartësuar detajet e programit, çmimet e shërbimeve dhe për të caktuar takim me specialistët, telefononi në numrat: 0682074039, 04 22 52 306!


Komenti juaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code