Program 1 vjeçar për pacientët me glaukomë

Shkurt 12, 2018 0
image-334.png

Ky program është i vlefshëm për një periudhë 1 vjeçare që nga data e egzaminimit fillestar, dhe ka për qëllim një menaxhim të kualifikuar për pacientët me glaukomë me programin “Si të jetojmë me Glaukomë pa u verbuar”, e cila mundëson një përfitim shëndetësor ashtu dhe financiar.

Ky program konsiston në:

  • Matja e tensionit çdo muaj në klinikë ose në vendin e banimit
  • Fushëpamja një herë në katër muaj, matja e tensionit plus konsultë e specializuar me mjekun e glaukomës (40% ulje)
  • Një herë në vit egzaminim i thellë, fushëpamje, OCT (skaner) plus konsultë e specializuar me kirurgun (20% ulje)

Për të qartësuar kushtet për të përfituar uljen, çmimet e shërbimeve dhe caktimin e një vizite me doktorin telefononi në numrat tanë të telefonit: 0682074039, 04 22 52 306, ose na kontaktoni në e-mail-in tonë: klinika.uzllova@eye.al!
Lexoni më tepër informacion mbi Glaukomën duke klikuar këtu


Komenti juaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code