-10% Ulje + testimi i lenteve pa pagesë

PRENOTO ONLINE

Emri Juaj (i domosdoshëm)

Emaili Juaj (i domosdoshëm)

Pacienti

Zgjidhni datën

Orari

Telefoni

Shërbimet Diagnostikuese
Nr.EmriNjësiaÇmimi
11. Faza e parë e ekzaminimit për fëmijë deri 14 vjeç
2. Konsultë e specializuar për të rritur:
– Viziometria pa përzgjedhje syzesh
– Refraktokeratometria
Seancë64 €
2Ekzaminimi për herë të parë i pacientit me patologji refraktare përfshin:
– Autorefraktokeratometria
– Viziometria
– Matje vizus me syzet e veta për afër dhe larg
– Përzgjedhje e syzeve afër dhe larg
– Ekobiometria (në rast nevoje)
– Tonometria
– Zgjerim i bebes së syrit
– Fushëpamje
– Konsultë e specializuar për fëmijë dhe të rritur (2 etapat me specialist rus)
Seancë86 €
3Ekzaminim i thellë me kirurg rusSeancë107 €
4Konsultë e pacientit të mjekuar në periudhën e afërt post operatore (brenda 1-3 muajve) përfshin:
– Autorefraktokeratometria
– Viziometria
– Pneumotonometria
– Fushëpamje
Seancë64 €
5.1Faza e dytë e ekzaminimit të plotë për fëmijët deri në 14 vjeçSeancë53 €
5.2Fëmijët për rikontroll pas etapës së terapisë (3-4 muaj) Rikontroll + KonsultëSeancë53 €
Metodat funksionale të ekzaminimit
Nr.EmriNjësiaÇmimi
1Permetria kompjuterike (fushëpamja, fusha vizive) gjatë ekzaminimit (Pas ekzaminimit të thellë -10%)Seancë32 €
2Përzgjedhje e syzeve për afër dhe largSeancë26 €
Ekzaminimi i shikimit binokular, dëmtimet e lëizjeve të syve, akomodimi dhe konvergjenca
Nr.EmriNjësiaÇmimi
1Ekzaminimi në sinaptoforSeancë26 €
Ekzaminimi i parametrave të strukturave të syrit
Nr.EmriNjësiaÇmimi
1Keratotopografia kompjuterike (Pas ekzaminimit të thellë -10%)Seancë32 €
Ekzaminimi i tensionit të syrit
Nr.EmriNjësiaÇmimi
1Matje e gjatësisë së syritSeancë21 €
2TonografiaSeancë21 €
3Tonometria MalakovSeancë21 €
4PneumotonometriaSeancë21 €
Ultrasound
Nr.EmriNjësiaÇmimi
1Ekobiometria (Pas ekzaminit të thellë -10%)Seancë34 €
2Keratopahimetria (Pas ekzaminit të thellë -10%)Seancë34 €
3A-Method (Pas ekzaminit të thellë -10%)Seancë34 €
4PneumotonometriaSeancë34 €
Vizualizimi
Nr.EmriNjësiaÇmimi
1Angiografia me fluoreshentë, përfshirë anestezinë (interpretimi + konsulta)Seancë134 €
Ekzaminime të thella
Nr.EmriNjësiaÇmimi
1OCT (skaner për sytë) për distrofitë, makula OCT nervi optik, glaukoma (Pas ekzaminimit të thellë -10%)Seancë69 €
2Matja e lentes dhe të dhënat e kamerës së përparme (Pas ekzaminimit të thellë -10%)Seancë32 €

Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code