PARTNERËT

PARTNERËT TANË


Përfaqesitë e «INSTITUTIT TË MIKROKIRURGJISË SË SYRIT – MNTK » « FJODORV», MOSKË.

BALLASHOVA NINA VASILJEVNA

KRIL LEONID ANATOLJEVIC

 • Bashkepuntor i Vjeter Shkencor i Institutit Tekniko-Shkencor te Mikrokirugjise se Syrit – MNTK «Fjodorov»
 • Kandidat i Shkencave Mjeksore
 • Mjek i Kategorise se Larte.
 • Qe prej vitit 1981 punon ne Institutin Tekniko-Shkencor te Mikrokirugjise se Syrit – MNTK «Fjodorov» ne me qenren e kirurgjise me Lazer.
 • Eshte autor i 7 «Patentave» dhe 45 Artikujve Shkencore. Ka marr pjese ne punime, simpoziume e konferenca nedkombetare ne Rusi e ne shtete te tjera .
 • Shpesh here ka prezantuar institun ku punon ne klinika ne Emiratet e Bahskuara Arabe, Shqiperi, Serbi, Poloni. C’do vit kryen 500 – 800 operacione.

KISHKIN JURI IVANOVIC

 • Kandidat i Shkencave Mjeksore
 • Mjek i Kategorise se Larte.
 • Mjek i Kategorise se Larte.
 • Qe prej vitit 1992 punon ne Institutin Tekniko-Shkencor te Mikrokirugjise se Syrit – MNTK «Fjodorov» ne me qenren e kirurgjise me Lazer. Qe prej vitit 1993 eshte shef i qendres se kirurgjis refraktere me Laser te ketij instituti.
 • Shpesh here ka prezantuar institun ku punon ne klinika ne Japoni, Shqiperi, Kina.C’do vit kryen 500 – 1000 operacione.

ZARABELOVA OLGA NIKOLAEVNA

Specialiste ne disa fusha te oftalmologjise:

 1. Kirurgjia e tumoreve te syrit
 2. Kirugjia e katarektit (si me fakoemulsifikacion, lazer, me imlantimin e lenteve te ndryshme intraokulare)
 3. Kirurgjia plastike e syrit.
 4. Kirurgjia e glaukomes, strobizmit e miopise.
 5. Shpesh here ka prezantuar institun ku punon ne klinika ne Japoni, Shqiperi, Kina.C’do vit kryen 500 – 1000 operacione.

Eshte autore i 5 «Patentave» dhe mbi 50 Artikujve Shkencore. Ka marr pjese ne punime, simpoziume e konferenca nedkombetare ne Rusi e ne shtete te tjera. Ne praktiken e saj doktoresha ka kryer me shume se 10 000 operacine.

JERMILOVA IRINA ALEKSANDROVA

 1. Instituti Kerkimor Shkencor i Semundjeve te Syrit «Helmholtz», Moske
 2. Fabrika e protezimit te syrit ne Moske.
 3. Klinika Universitare e universitetit Miqesia e Popujve, Moske.


KONTAKTONI TANIAdresa

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C,
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme


Email

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


Telefon

0682074039
04 22 52 306


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code