Ofertë për mamatë e ardhshme

Shkurt 12, 2018 0
image-337-1.png

Brenda muajit Dhjetor të gjithë mamatë e ardhshme do të përfitojnë 20% ulje për çdo egzaminim!

Për të qartësuar kushtet për të përfituar uljen, çmimet e shërbimeve dhe caktimin e një vizite me doktorin telefononi në numrat tanë të telefonit: 0682074039, 04 22 52 306, ose na kontaktoni në e-mail: recepsioni@eye.al!


Komenti juaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code