Kushte të veçanta për veteranët

Shkurt 12, 2018 0
image-338-1.png

Klinika Uzllova ofron 30% ulje për të gjithë veteranët pasi të kenë prezantuar një certefikatë për vërtetësinë e saj. Pasi mbyllem marrëveshjen me komitetin e veteranëve tashmë ofrojmë kontroll pa pagesë për 2 veteranët e parë për çdo muaj që paraqiten bashkë me kuponin nga komiteti.

Për të qartësuar kushtet për të përfituar uljen, çmimet e shërbimeve dhe caktimin e një vizite me doktorin telefononi në numrat tanë të telefonit: 0682074039, 04 22 52 306.


Komenti juaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code