KORRIGJIMI I SHIKIMIT ME LENTE

LENTET E KONTAKTIT

Rregullat e Pergjithshme

IMPLEMENTIMI I LENTEVE TE KONTAKTIT


Rregullat e Pergjithshme

  • Duart duhet të lahen dhe të pastrohen plotësisht para se të vendosen lentet
  • Rekomandohet një sapun i pastër nga vajra, locion ose parfume
  • Perdorni majat e gishtave per mbajtjen e lenteve
  • Kontrolloni lenten nese eshte e paster, e lagesht dhe e pademtuar

LEXO ME SHUME
Ne kemi gamën e gjerë të produkteve CIBA VISION ® me cilësi më të mirë.

Ne jemi partnerë të kompanisë më të madhe të lenteve të kontaktit në botë – CIBA VISION ®.


Freshlooks ofrojnë një gamë të gjerë ngjyrash, kështu që ju mund të ndryshoni pamjen tuaj çdo ditë.

Tek ne do të gjeni lente kontakti më të mira për ju!

Ne jemi distributore ekskluzive e CIBA VISION® në Shqipëri


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code