NA KONTAKTONI


Adresa

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C,
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme


EMAIL

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


TELEFON

0682074039
04 22 52 306DËRGONI MESAZHIN TUAJKLINIKA UZLLOVA QENDRA 1


Adresa

Rr. Autostrada Tiranë -Durrës, km 7, Mezez -Yrshek


EMAIL

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


TELEFON

0682074039
04 22 52 306


OPTIKA UZLLOVA FIER


Adresa

Rr. Ramiz Aranitasi


EMAIL

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


TELEFON

0682074039
04 22 52 306


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code