Departamenti

KIRURGJIA PLASTIKE

TRANSPLANTI I QERPIKËVE


Transplanti I qerpikeve ose punch-transplanti folikular I qimeve-per korektimin e formes se vetullave dhe te gjatesise se qerpikeve.
Gruan modern e shqeteson fakti qe qerpiket e saj nuk I pergjigjen ne dendesi standartit te idustrise. Por tashti mund te jeni te qete. Mjafton t’I drejtohemi te rejave te fundit te medicines estetike te ekstracionit folikular te flokeve-dhe te bejme transplantin e qerpikeve.
Keni deshire te keni qerpike te dendura e te gjata? Pa problem!

Stafi profesional me doktorë të specializuar në fusha të ndryshme të oftalmologisë, me përvojë pune në Rusi e në mbarë botën.

Me aparatura bashkëkohore në dy qendrat tona e me një eksperiencë pune mbi 20 vjet në Shqipëri Klinika “UZLLOVA” – lider në Shqipëri e mbarë viset Shqiptare.


-10% Ulje + testimi i lenteve pa pagesë

PRENOTO ONLINE

Emri Juaj (i domosdoshëm)

Emaili Juaj (i domosdoshëm)

Pacienti

Zgjidhni datën

Orari

TelefoniAdresa

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C,
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme


Email

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


Telefon

0682074039
04 22 52 306


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code