Departamenti

KIRURGJIA PLASTIKE

TËRHEQJA E FYTYRËS


3D lifting vektor-eshte metodika e injektimit te preparatit kalagenostimulus per konturin plastik te fytyres ne shtresat e thella te lekures,per formimin e vektoreve te vecante terheqes,te cilet do te sigurojne terheqjen tek indet e fytyres te cilat kane humbur elasticitetin.

Preparatet qe perdoren per kryerjen e procrdures 3D lifting.

Per kryerjen e 3D lifting,preparati me I mire per blutifikim eshte RADIESSE ne baze te hidroksiapatitit te Ca,I cili eshte fileri dermal ,qe ka cilesi kolagenostimulues.

Ne saje te kujt formohet efekti-lifting ose efekti injeksionit te terheqjes minimale te fytyres?

Menjehere, pas procedures te efektit lifting, qe sigurohet me injektimin e filerit, me pas, perreth preparatit formohen fijet e vet ate kollagenit, te cilat formojne karkasin, duke siguruar lifting (ngritje) te indeve.

Sa shpesh kryhet procedura?

Kursi perbehet nga 2-3 procedura me interval 3-4 jave, perseritja e kursit kryhet mbas 1-2 vjet. Mesatarisht duhen 2.0 ml preparat ne nje zone ku duhet te korektohet.

Pas kryerjes te liftingut vector,per ngopjen e lekures se fytyres dhe rinimin e saj kryhen kurse biorevitalizuese.

Rezultatet e inxheksioneve

  • Permiresimi i elasticitetit dhe i cilesise se lekures se fytyres(kolagenostimulimi)
  • Rekonstruksioni i volumit te zones se mesme te fytyres
  • Formimi i nje ovali rinor te fytyres
  • Zvogelimi i rratheve te zinj poshte syve
  • Lifting i fytyres

Stafi profesional me doktorë të specializuar në fusha të ndryshme të oftalmologisë, me përvojë pune në Rusi e në mbarë botën.

Me aparatura bashkëkohore në dy qendrat tona e me një eksperiencë pune mbi 20 vjet në Shqipëri Klinika “UZLLOVA” – lider në Shqipëri e mbarë viset Shqiptare.


-10% Ulje + testimi i lenteve pa pagesë

PRENOTO ONLINE

Emri Juaj (i domosdoshëm)

Emaili Juaj (i domosdoshëm)

Pacienti

Zgjidhni datën

Orari

TelefoniAdresa

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C,
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme


Email

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


Telefon

0682074039
04 22 52 306


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code