Departamenti

KIRURGJIA PLASTIKE

RIKONSTRUKTIMI I KANALIT TË LOTIT


Rekonstruktimi I kanalit te lotit-kryhet kur mungon qeska e lotit (ndodhet ne ane te hundes) si rezultat I nderhyrjeve kirurgjikale,bllokimet post traumatike te kanaleve te lotit.

Perse sherben kanali I lotit.
Kanali I lotit-eshte nje pompe fiziologjike natyrale nepermjet te cilit dalin lotet e tepert nga syri.

Cfare ndodh kur kanali I lotit mungon ose eshte I bllokuar?
Loti eshte nje leng fiziologjik dhe flora e saj eshte ambient jetesor kunder bakterieve patogjene qe shkaktojne semundje.Mos evakuimi ne kohe I lotit nga qeska konjuktivale con ne zhvillimin e inflamimeve kronike te syrit (konjuktivit,keratit,uveit).

Per se duhet rikonstruktimi I kanalit te lotit.
Nderhyrja behet per te rikthyer levizjen e lotit nepermjet nji kanali artificjal.Per rindertimin e kanalit te lotit perdoret nje proteze artificjale prej titani ose silikoni.Ky operacion jep mundesine per te parandaluar proceset kronike inflamative dhe per te kthyer levizjen natyrale te lotit.

Stafi profesional me doktorë të specializuar në fusha të ndryshme të oftalmologisë, me përvojë pune në Rusi e në mbarë botën.

Me aparatura bashkëkohore në dy qendrat tona e me një eksperiencë pune mbi 20 vjet në Shqipëri Klinika “UZLLOVA” – lider në Shqipëri e mbarë viset Shqiptare.


-10% Ulje + testimi i lenteve pa pagesë

PRENOTO ONLINE

Emri Juaj (i domosdoshëm)

Emaili Juaj (i domosdoshëm)

Pacienti

Zgjidhni datën

Orari

TelefoniAdresa

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C,
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme


Email

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


Telefon

0682074039
04 22 52 306


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code