Departamenti

KIRURGJIA PLASTIKE

RREGULLIMI I CIPËS SË IRISIT ARTIFICIAL


Operacionet rikonstruktive mbas traumave te irisit. Aniridia-mungese e cipes se irisit te syrit.
Kjo mund te ndodhe si rezultat e cpimit te syrit,por ka raste qe kjo mungese eshte aniridia e lindur,si rezultat I nje patologjije gjenetike. Aniridia e lindur shpesh shoqerohet dhe me patologji te tjera te syrit,me shpesh me hipoplazine makulare dhe me hipoplazine e nervit optic,me katarakt,me ndryshime ne korne.
Shoqerohet me ulje te perqindjes se shikimit,qe praktikisht nuk I nenshtrohet korektimit,me frike ndaj drites,me nistagme horizontale,nganjehere dhe me glaukome te lindur.

Kurimi

Regullimi I kompleksit iris-kristal behet I mundur vetem me nderhyrje kirurgjikale.

Qellimi I operacionit.

Qellimi I operacionit qendron ne implantimin e implantit artificjal te cipes se irisit te syrit.Implantet behen me perzgjedhje individuale sipas ngjyres qe ka irisi I syrit te pa demtuar te pacientit,per te aritur efekt kosmetik maksimal.

Pikesynimi I operacionit

Pikesynimi I operacionit eshte te vendose diafragmen irido-kristalore te syrit dhe te zvogeloje tufen e rrezeve te drites qe shkon per tek retina.

Stafi profesional me doktorë të specializuar në fusha të ndryshme të oftalmologisë, me përvojë pune në Rusi e në mbarë botën.

Me aparatura bashkëkohore në dy qendrat tona e me një eksperiencë pune mbi 20 vjet në Shqipëri Klinika “UZLLOVA” – lider në Shqipëri e mbarë viset Shqiptare.


-10% Ulje + testimi i lenteve pa pagesë

PRENOTO ONLINE

Emri Juaj (i domosdoshëm)

Emaili Juaj (i domosdoshëm)

Pacienti

Zgjidhni datën

Orari

TelefoniAdresa

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C,
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme


Email

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


Telefon

0682074039
04 22 52 306


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code