Departamenti

KIRURGJIA PLASTIKE

KURIMI I STRABIZMIT ME BOTOX


Vemendje! Klinika “Uzllova”Kryen kurime jo kirurgjikale te strabizmit me preparatin Botox . Botox-eshte nje metode e re modern kurimi-per here te pare ne Shqiperi!

Strabizem i vjeter
Tek te rriturit korektimi i strabizmit te vjeter ka rendesi kosmetike . Per ata qe si profesjone kane te punuarit ne nje auditor te madh, kurimi i strabizmit eshte nje aspekt i rendesishem personal dhe per rritjen ne kariere.

Strabizmi akut(i papritur).
Kjo tregon per nje semundje te sistemit nervor ose te muskujve te syve.Strabizmi akut kerkon kurim te menjihershem!Kurimi modern i ketij tipi te strabizmit ka drejtime te reja terapeutike. Preparati Botox zbut muskulaturen qe leviz syrin, ate muskul i cili jepte efektin e vendosjes jo simetrike te syve. Kjo metode eshte e afte te rregulloje defektet estetike dhe funksionale,duke shmangur heqjen e vete muskulit.

Stafi profesional me doktorë të specializuar në fusha të ndryshme të oftalmologisë, me përvojë pune në Rusi e në mbarë botën.

Me aparatura bashkëkohore në dy qendrat tona e me një eksperiencë pune mbi 20 vjet në Shqipëri Klinika “UZLLOVA” – lider në Shqipëri e mbarë viset Shqiptare.


-10% Ulje + testimi i lenteve pa pagesë

PRENOTO ONLINE

Emri Juaj (i domosdoshëm)

Emaili Juaj (i domosdoshëm)

Pacienti

Zgjidhni datën

Orari

TelefoniAdresa

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C,
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme


Email

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


Telefon

0682074039
04 22 52 306


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code