Departamenti

KIRURGJIA PLASTIKE

KAPAKU I KTHYER


Rregullimi I kapakut te kthyer perbrenda.Operacione rikonstruktive ne sy.

Kapaku I kthyer perbrenda(entropion)-anomali e lindur e kapakut te syrit,kur ana e kapakut te syrit ,ku rriten qerpiket,eshte e kthyer nga brenda-ne drejtim te kokerdhokut te syrit.Ky kthim I kapakut mund te jete I pjesshem ose ne tere gjatesine e kapakut.Ne disa raste kjo gjendje mund te jete shume e theksuar,e atehere I gjithe kapaku eshte I kthyer perbrenda bashke me qepallat.Kjo eshte shume e dhimbshme,sepse qerpiket ngacmojne kornene.Qerpiket e kthyer gjithashtu mund te shkaktojne demtime te vogla,gervishtje te kornese,kurse kthimi(perdredhja)e plote e kapakut mund te coje ne procese distrofike,plage ne korne,turbullimin e saj.Per kurim perdoret Botox ose operacion kirurgjikal.

Stafi profesional me doktorë të specializuar në fusha të ndryshme të oftalmologisë, me përvojë pune në Rusi e në mbarë botën.

Me aparatura bashkëkohore në dy qendrat tona e me një eksperiencë pune mbi 20 vjet në Shqipëri Klinika “UZLLOVA” – lider në Shqipëri e mbarë viset Shqiptare.


-10% Ulje + testimi i lenteve pa pagesë

PRENOTO ONLINE

Emri Juaj (i domosdoshëm)

Emaili Juaj (i domosdoshëm)

Pacienti

Zgjidhni datën

Orari

TelefoniAdresa

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C,
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme


Email

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


Telefon

0682074039
04 22 52 306


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code