Departamenti

KIRURGJIA PLASTIKE

BLEFOROPLASTIKA PA PRERJE


Heqja trans-konjuktivale e indit dhjamor kryhet ne kapakun e siperm dhe te poshtem pa prerje te lekures –nepermjet nje prerje shume te yogel ne konjuktivit.Si instrument per te arritur ne indin dhjamor,perdoret lazeri ose skalperi me ultratinguj,I cili heq copat e dhjamit dhe I largon ato.Ne kapakun e siperm, heqja e indit dhjamor behet pa prerje te lekures ,kur ne kapak nuk ka lekure te tepert.

Stafi profesional me doktorë të specializuar në fusha të ndryshme të oftalmologisë, me përvojë pune në Rusi e në mbarë botën.

Me aparatura bashkëkohore në dy qendrat tona e me një eksperiencë pune mbi 20 vjet në Shqipëri Klinika “UZLLOVA” – lider në Shqipëri e mbarë viset Shqiptare.


-10% Ulje + testimi i lenteve pa pagesë

PRENOTO ONLINE

Emri Juaj (i domosdoshëm)

Emaili Juaj (i domosdoshëm)

Pacienti

Zgjidhni datën

Orari

TelefoniAdresa

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C,
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme


Email

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


Telefon

0682074039
04 22 52 306


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code