Departamenti

ENCIKLOPEDIA E SYRIT

HIPERMETROPIA


Hipermetropia – është nje difekt i refrakcionit te syrit ku fokusimi i imazhit bëhet prapa retinës.

Ju mund të shikoni qartë objektet e largëta (meqënese shëmbëllimi nuk bëhet në makule, e cila përgjigjet për shikimin e qartë), kurse objektet , qe ndodhen afër jush me vështirësi. Si rrjedhojë sforcimet muskulare të syrit, të cilat janë të vazhdueshme mund të shkaktojnë strabizëm (shtrëmbërim të syve).
Korrigjimi i hipermetropisë bëhet me syze konvekse ose lente kontakti konvekse, të cilat lejojnë fokusimin e imazhit në retinë.

Shikimi ne hipermetropi

Objekti qe ndodhet larg, d.m.th harta shihet qarte, ndersa objektet afer shihen turbullt.

Stafi profesional me doktorë të specializuar në fusha të ndryshme të oftalmologisë, me përvojë pune në Rusi e në mbarë botën.

Me aparatura bashkëkohore në dy qendrat tona e me një eksperiencë pune mbi 20 vjet në Shqipëri Klinika “UZLLOVA” – lider në Shqipëri e mbarë viset Shqiptare.


-10% Ulje + testimi i lenteve pa pagesë

PRENOTO ONLINE

Emri Juaj (i domosdoshëm)

Emaili Juaj (i domosdoshëm)

Pacienti

Zgjidhni datën

Orari

TelefoniAdresa

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C,
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme


Email

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


Telefon

0682074039
04 22 52 306


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code