Departamenti

ENCIKLOPEDIA E SYRIT

DIABETI DHE SËMUNDJET E RETINËS


Nderlikimet mikrovaskulare jospecifike te diabetit te sheqerit ne retinen e syrit jane:

 • Retinopatia diabetike (e cila demton tere retinen)
 • Makulopatia diabetike (e cila demton qendren e retines)

Retinopatia diabetike qe vjen si rezultat i nderlikimi i diabetit te sheqerit tipi 1 (Makulopatia diabetike – shfaqet me vone).

Makulopatia diabetike qe vjen nga nderlikimi i diabetit te sheqerit tipi 2 (Retinopatia diabetike – e zhvilluar shfaqet me vone)

Faktoret e rriskut te Retinopatise dhe Makulopatise jane:

  • Hiperglicemia kronike
  • Zgjatja e diabetit
  • Vizitat e rralla te okulisti me pak se nje here ne vit
  • Hipertensioni arterial (me shume se 140/80 mmHg)
  • Patologjia renale pasuese
  • Perqindja e larte e yndyrnave ne gjak
  • Pirja e duhanit
  • Shtatezania
  • Operimi i kataraktes

Stafi profesional me doktorë të specializuar në fusha të ndryshme të oftalmologisë, me përvojë pune në Rusi e në mbarë botën.

Me aparatura bashkëkohore në dy qendrat tona e me një eksperiencë pune mbi 20 vjet në Shqipëri Klinika “UZLLOVA” – lider në Shqipëri e mbarë viset Shqiptare.


-10% Ulje + testimi i lenteve pa pagesë

PRENOTO ONLINE

Emri Juaj (i domosdoshëm)

Emaili Juaj (i domosdoshëm)

Pacienti

Zgjidhni datën

Orari

TelefoniAdresa

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C,
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme


Email

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


Telefon

0682074039
04 22 52 306


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code