Departamenti

ENCIKLOPEDIA E SYRIT

BLEFARITI


Kurimi i Bleforitit ne shtepi.
1. Perdorni metoden e kontrolluar te kurimit

  • Metoda perdoret per kurimin efektiv ne konditat shtepiake.
  • Ka marre titullin Nobel ne fiziologji dhe medicine.
  • Eshte perpunuar nga shkencetaret rus me perdorimin e teknologjise medicinale moderne.

2. Perse eshte i rrezikshem per ju Bleforiti?
Bleforiti eshte bombe me veprim te ngadaleshem ne organizmin tuaj. Ai eshte nje semundje infektive qe demton vendin nga ku dalin qerpiket ne kapaket e te dy syve dhe me shume veshtiresi i nenshtrohet kurimit. Nga semundja vuan si pamja juaj e jashtme, ashtu dhe ana funksionale e organizmit, por me shume syte.Bleforiti shfaqet me shenja shume te qarta, te cilat ju shkaktojne vuajtje dhe ulin cilesine e jeteses: kruajtje,skuqje,demtime te kapakeve,demton shikimin, ngjitje te qerpikeve,rritje te sekrecioneve, lotim, ulcera.
Ne Bleforit rritet lodhja e syve, mund te shfaqen crregullime te shikimit. Mund tu bien qerpiket, ne anet e kapakut shfaqet shtrese e ashpersuar, trashen buzet e kapakut etj.
Ne rastet e mos kurimit cilesor te Bleforitit mund te shfaqen nderlikime dhe dobesim te shikimit.
Ne shumicen e rasteve Bleforiti con ne nderlikime te renda, qe jane nje rrezik real per shendetin tuaj dhe per shikimin.
Nderlikimet jane:

  • Konjuktiviti.
  • Halazia(imfeksion kronik i buzeve te kapakeve ne forme”ulcera”, te qendrushme.
  • Keratiti.
  • Dobesim i funksionit te shikimit.


N.q.se nuk do te merni masa urgjente ose do te perdorni masa jo efektive kurimi,atehere ne organizmin tuaj do te shfaqen procese te fuqishme patologjike, te cilat do te cojne ne cregullime serioze ne funksionin e te shikuarit.Karakteri infektiv i semundjes mund te shoqerohet me perhapjen e infeksionit ne organe te tjera, zhvillim te nderlikimeve te renda, si ne sistemin kardio-vaskular dhe limfatik, ne veshka,mushkeri dhe ne organe te tjera.Mungesa e kurimit te domosdoshem mund te coje ne nderlikime, te cilat jane te rrezikshme per organizmin tuaj.

3. Shkaku kryesor per shfaqen e Bleforitit
Absolutisht te gjitha proceset qe ndodhin ne organizmin tuaj drejtohen nga truri. Qelizat e trurit marin informacion nga gjithe organet dhe sistemet, analizojne kete informacion, perpunojne reagimin e duhur dhe me ane te qelizave nervore u japin urdherin perkates organeve te trupit tuaj.
Bleforiti(si cdo semundje) shfaqet si rezultat i disa faktoreve. Keto faktore cojne ne demtim te punes te zonave te vecanta te trurit dhe ne prishjen e lidhjeve te neuroneve. Me nje fjale ,truri pushon se dheni urdhera”te drejta” per nje pune te sakte te sistemit te te shikuarit, qe con ne shfaqen e Bleforitit, e pastaj ne pasoja me te renda,per te cilat folem me siper.

4. Si ta mundim Bleforitin maksimalisht shpejte?
Pergjigja dihet: eshte e domosdoshme te rivendoset puna e sakte e qendrave te trurit ,qe pergjigjen per rregullimin e sistemit te shikimit. Metoda e terapise me impulse.Kjo eshte nje nga metodat e kurimit me efektivitet te larte,e njohur ne medicinen boterore moderne.Terapia impulsive vepron ne qendrat drejtuese te trurit dhe aktivizon zonat perkatese te sistemit te shikimit, duke rregulluar punen e tyre.Kjo terapi tashme realizohet dhe prane klinikes “Uzllova”. Gjate kesaj hyjne ne pune mekanizma te fuqishme te reabilitimit te funksionit te shikimit, rregullohen demtimet e indeve te syrit dhe te srukturave nervore te syrit.
Ajo qe me perpara dukej si fantazi dhe e paarriteshme, sot eshte kthyer ne realitet, e arriteshme nga te gjithe ne.
Truri fillon te prodhoje dhjetera neurohormone dhe te formoje impulse nervore”korektuse”. Neurohormonet jane shume here me efektive se sa medikamentet ne sherimin me te shpejte te semundjes. Impulset nervore menjanojne proceset patologjike ne nivelin qelizor dhe korektojne punen e organeve dhe sistemeve te tjera te organizmit.

5. Rezultati i terapise
Organizmi juaj do te marre nje shtytje te fuqishme ne lufte me proceset infektive. Do forcohet imuniteti. Do rregullohet ushqimi dhe qarkullimi i gjakut ne inde. Do te menjanohen simptomat e infeksionit. Do te ulet skuqja dhe edema. Do te zhduken sekrecionet me qelb e te tjera. Do te rivendoset puna normale e gjendrave dhjamore. Do te shtrihen cikatricet dhe ulcerat ne buzet e kapakeve. Do te rivendoset perqindja e shikimit.
Kurimi i fuqishem dhe efektiv shpejt menjanon shenjat klinike te semundjes, lokalizon vatrat patologjike, ul dozen e preparative medikamentoze. Kjo ju jep mundesine e nje jetese cilesore . Ju do ndaloni procesin infektiv, ne indet e demtuara normalizohet metabolizmi, shpetoni nga kruajtja, dhimbja , therjet dhe djegjet ne sy. Kapaket do te marrin pamjen e tyre normale, tek ju do te rikthehet shikimi i meparshem, e bashke me te dhe fuqia, gezimi per jeten, do e ndjeni veten shkelqyshem.
Si rezultat i pastertise se organeve te brendeshme organizmi juaj do te filloj ne menyre aktive ti kundershtoje proceseve shkateruese te kohes me nje fjale do te rritet niveli i kohezgjatjes se rinise tuaj.

  • Kjo terapi eshte e provuar nga mijera njerez
  • 67% te pacienteve ndjejne permiresim pas seances se pare.


Stafi profesional me doktorë të specializuar në fusha të ndryshme të oftalmologisë, me përvojë pune në Rusi e në mbarë botën.

Me aparatura bashkëkohore në dy qendrat tona e me një eksperiencë pune mbi 20 vjet në Shqipëri Klinika “UZLLOVA” – lider në Shqipëri e mbarë viset Shqiptare.


-10% Ulje + testimi i lenteve pa pagesë

PRENOTO ONLINE

Emri Juaj (i domosdoshëm)

Emaili Juaj (i domosdoshëm)

Pacienti

Zgjidhni datën

Orari

TelefoniAdresa

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C,
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme


Email

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


Telefon

0682074039
04 22 52 306


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code