Departamenti

ENCIKLOPEDIA E SYRIT

ASTIGMATIZMI


Pjesa qendrore e kornese nuk eshte sferike, ka radius te ndryshem. Ju mund te keni astigmatizem miopik, hipermetropik ose te dyfishte. Gjithashtu mund te keni lodhje te syve dhe shikim te dobet per larg ose afer.
Tek femijet korrigjimi i astigmatizmit eshte teper i rendesishem sepse ka mundesi per nje profilaksi te hershme, i cili ndihmon me heret ne rritjen e shikimit.
Astigmatizmi korrigjohet me syze sfero-cilindrike ose cilindrike apo lente kontakti tarike, të cilat korrigjojnë refraksionin.

Objektet qe gjenden afer dhe larg duken turbullt

Stafi profesional me doktorë të specializuar në fusha të ndryshme të oftalmologisë, me përvojë pune në Rusi e në mbarë botën.

Me aparatura bashkëkohore në dy qendrat tona e me një eksperiencë pune mbi 20 vjet në Shqipëri Klinika “UZLLOVA” – lider në Shqipëri e mbarë viset Shqiptare.


-10% Ulje + testimi i lenteve pa pagesë

PRENOTO ONLINE

Emri Juaj (i domosdoshëm)

Emaili Juaj (i domosdoshëm)

Pacienti

Zgjidhni datën

Orari

TelefoniAdresa

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C,
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme


Email

klinika.uzllova@yahoo.com
info@eye.al


Telefon

0682074039
04 22 52 306


Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code