Departmenti

ENCIKLOPEDIA E SYRIT


AMBLIOPIA


Ambliopia e fëmijëve është një sëmundje funksionale, që do të thotë, mprehtesia e pamjes e ulët por që mund të rikthehet kur prindërit së bashku me mjekët dhe vetë fëmijën …KURIMI I KERATOKONUS


Keratokonusi është një sëmundje progresive, jo inflamatore, asimetrike e kornesë, e karakterizuar nga një hollim dhe dobësim që çon në shkatërrimin e sipërfaqes së kornesë.DIABETI DHE SEMUNDJET E RETINES


Retinopatia diabetike që vjen si rezultat i ndërlikimi të diabetit të sheqerit tipi 1 (Makulopatia diabetike – shfaqet më vonë). Makulopatia diabetike …KATARAKTA E SYRIT


Katarakta është një trubullim (humbje e tejdukshmerise) e lentes kristaline e cila pengon depertimin e dritës në sy (si perde). Katarakta mund të jetë e lindur ose e fituar. Katarakta e moshes zhvillohet …MIOPIA


Miopia eshte nje difekt i refrakcionit te syrit ku shembellimi i objektit fokusohet jo ne makul po diku para saj. Si rezultat i zhvillimit te teknologjise, punes me kompjuter …GLAUKOMA


Glaukoma mund te jete e lindur. Ne keto raste tek femijet e porsalindur vihet re nje vlere e larte e tensionit, ndersa ne raste te vecanta – vihet re zmadhim i kokerllokut te syrit.BLEFARITI


Bleforiti eshte bombe me veprim te ngadaleshem ne organizmin tuaj. Ai eshte nje semundje infektive qe demton vendin nga ku dalin qerpiket ne kapaket e te …PROFILAKSIA – KURIM ME LAZER


Profilaksia kurimet me laser – shpetim nga verbimi per ata me diabet! Mos ezitoni – nje kontroll i specializuar me kirurg specialist …ASTIGMATIZMI


Pjesa qendrore e kornese nuk eshte sferike, ka radius te ndryshem. Ju mund te keni astigmatizem miopik, hipermetropik ose te dyfishte.HIPERMETROPIA


Hipermetropia – është nje difekt i refrakcionit te syrit ku fokusimi i imazhit bëhet prapa retinës. Ju mund të shikoni qartë …PARAGON


Si e bejme ne?

PROCESI YNECfare bejme ne ?

NE KUJDESEMI PER JU


Duke ardhur në klinikën tonë, do të gjeni ndihmë nga specialistet më te mirë ruse te oftalmologjisë, emrat e të cilëve njihen ne te gjithe botën.


Ne ju japim

KESHILLA MJEKESORE


Në klinikën tonë, ju merrni jo vetëm shërbimin më të mirë, por gjithashtu keni marrë një metodë të re të patentuar të trajtimit, e ditur vetëm nga specialistët rusë të oftalmologjisë.


Ne ofrojme sherbim

MJEKESOR PROFESIONAL


Ne ofrojmë vetëm shërbime me cilësi të lartë, së bashku me oftalmologët tanë profesionistë, të cilët ju ndihmojnë për të bërë diagnoza të sakta.

Rreth Nesh:

Klinika e syve “Uzllova” mban këtë emër për nder të oftalmokirurges ruse Taisia Uzllova (Karagjozi) e cila jetoi dhe punoi nga 1954 deri në ditët e fundit të jetës duke i shërbyer me dinjetet dhe në nivel të lartë profesional popullit shqiptar.

Klinika Uzllova © 2018. Developed by iNSmart Code